Skip to main content

Ontspannen bij Sporthelden!

Na het sporten heerlijk ontspannen. Dat kan in Peel en Maas alleen bij Sporthelden. Maak onbeperkt gebruik van de vernieuwde sauna & infraroodsauna of ga een half uurtje lekker onder de Ergoline zonnebank.

Direct inschrijven

Sauna’s

Sauna is een van oorsprong Finse benaming voor een ruimte waarin een droog heteluchtbad genomen kan worden. De temperatuur is zo hoog, 80 -120°C, dat de bader snel gaat zweten Het zweten wordt als reinigend ervaren, daarom wordt het bezoeken van een sauna ook wel als “sauna-bad” aangeduid in de zin van persoonlijke verzorging. Ook mentaal wordt zo’n heteluchtbad door regelmatige saunabezoekers als “reinigend”, ontspannend, ervaren. Regelamatig komen we langs voor een heerlijke opgiet sessie

Infraroodsauna

De kerntemperatuur van het lichaam wordt door infraroodwarmte met ca. 1-2°C verhoogd. Deze “kustmatige koorts” bevordert de bloedsomloop, versterkt het immuunsysteem, verlicht spierspanning, zorgt voor een jeugdige zachte huid en bovendien wordt de opname van zuurstof verhoogd. “Koorts” als therapie wordt bijvoorbeeld gebruikt om te genezen. De positieve werking van infrarood heeft al miljoenen mensen geholpen, bijvoorbeeld bij het verzachten van chronische aandoeningen of bij het ondersteunen van genezingsprocessen.

Zonnebank

De zonnebank zorgt voor een gezond kleurtje en voor ontspanning. Je kunt maximaal twintig minuten zonnen. Je kunt de zonnebank gebruiken tegen betaling.

Meer informatie of gratis proefles?

Wil je eens vrijblijvend kennismaken met ons? Vraag dan een gratis proefles aan. Wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

Ook mag je een vriend of vriendin meenemen.