Skip to main content

Milon cirkel bij Sporthelden!

Iedereen heeft het tegenwoordig ontzettend druk. We weten dat beweging enorm belangrijk voor ons is, maar door het hectische leven wordt bewegen wel eens vergeten.

De Milon Cirkel is een complete work-out, waarbij je in 35 minuten je gehele lichaam traint. Met behulp van een aantal volautomatische toestellen train je je spieren én conditie op een veilige en zeer effectieve manier. Hierdoor zijn twee trainingen per week voldoende.

De Milon cirkel is een complete training. Train je spierkracht en conditie.

In de Milon cirkel train je de zes grote spiergroepen en wissel je dat af met cardiotraining. Op de spierversterkende oefeningen train je steeds 1 minuut. Op de cardio-oefeningen train je 4 minuten. De wisseltijd is steeds 30 seconden. Je training is dus zeer afwisselend en zeer compleet.

Door de korte wisseltijden blijft je hartslag hoog en ben je dus continue je uithoudingsvermogen aan het trainen en door de verhoogde weerstand in de excentrische trainingsfase is iedere beweging tot wel 30% effectiever dan traditionele spiertraining met gewichten.

Training

Slechts 35 minuten, 2x per week

Cardio + kracht

Complete training van het gehele lichaam

100% veilig

Geen gevaar voor overbelasting

Resultaat

Stimuleert vetverbranding én spieropbouw
Direct inschrijvenGratis proefles

Meer informatie of gratis proefles?

Wil je eens vrijblijvend kennismaken met ons? Vraag dan een gratis proefles aan. Wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

Ook mag je een vriend of vriendin meenemen.