Skip to main content

Sportmassage bij Sporthelden!

Voor degene die mij nog niet kennen, mijn naam is Lisa Lamber en ik ben werkzaam bij Sporthelden. Toen ik nog jong en klein was (nu nog steeds) dropte mijn vader me in de speeltuin van Kinderdrôme en deed hij mee aan de Indoorcyclingles. Vanaf dat moment begon mijn avontuur bij de gezelligste sportschool van de regio…

Na jaren werken bij Kinderdrôme en studeren op een sportopleiding ben ik nu al een tijdje werkzaam als trainster in de vorm van groepslessen en begeleidingen op verschillende manieren bij Sporthelden. Dit vind ik superleuk om te doen en raak ik enthousiast van de mensen die ik les mag geven!

Ik leef voor de sport, al heel mijn leven. Iedereen bij Sporthelden heeft een doel op het gebied van bewegen. Welke motivatie je ook hebt in je leven of op het gebied van sport, ieder lichaam moet krijgen wat het verdient. Vaak wordt het vergeten om goed te zorgen voor je lichaam. Veel mensen doen dit al op het gebied van rust en voeding. Door middel van massages gun je het lichaam die extra boost die het nodig heeft en zorg je pas echt goed voor de spieren.

Iedere dag eisen we een hoop van ons lichaam, uiteindelijk kan dit zich uiten in klachten in de vorm van mentale uitputting of overbelaste en/of vermoeide spieren.

Sinds kort handbal ik in de eredivisie bij BFC in Beek en dit vind ik een leuke uitdaging. Als fanatieke sporter weet ik hoe belangrijk het is om goed voor je lichaam te zorgen. Daarom ben ik nog een nieuwe uitdaging begonnen met het geven van sport- en ontspanningsmassages. Mijn behandelruimte zit gevestigd in Sporthelden tegenover het Rug Centrum (rechtsom de hoek na de hoofdtrap).

Mocht je behoefte hebben aan een (sport)massage om welke reden dan ook dan kun je me altijd een mail of bericht sturen via social media voor een afspraak. Je kunt me natuurlijk ook altijd persoonlijk aanspreken in de sportschool.

Maak een afspraak

Contact

lamberlisa.lamove@gmail.com

0650855758

@l.lamove

@l.lamove

(Kosten massagebehandeling: 25 min voor €20,- / 40 min voor €30,- / 60 min voor €45,-). Door de week/weekend/ ochtend/middag/avond geopend!

Meer informatie of gratis proefles?

Wil je eens vrijblijvend kennismaken met ons? Vraag dan een gratis proefles aan. Wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

Ook mag je een vriend of vriendin meenemen.