Skip to main content

Train je techniek en conditie!

Door middel van kickboksen leren we je moedig te zijn. Waarom Moedig zijn? Moed heb je nodig om dagelijkse tegenslagen te overwinnen. De manier waarop we omgaan met tegenslagen is voor ieder anders, maar er zijn ook wel overeenkomsten. Door middel van kickboksen in een groep willen we bijdragen aan een gezonde leefstijl. We werken aan fysieke en mentale kracht zodat je dichterbij je eigen waardes kunt blijven en de kracht meer kunt verinnerlijken.

Als trainer vindt ik het erg mooi om een ander de ruimte te bieden om te oefenen met moedig zijn. Niet iedereen heeft die vaardigheid ontdekt, maar ik geloof dat in ieder mak lammetje een leeuw of een tijger zit dat nog ontwaakt moet worden. De juiste snaar raken kan helpen om de leeuw of tijger in jezelf te ontdekken. Je zult merken door de beoefening meer stevigheid in jezelf te ervaren.

Het kickboksen is voor ieder, van jong tot oud. Respect staat hoog bij ons in het vaandel. We sporten op een veilige en plezierige wijze, waardoor de mogelijkheid er is om je kickboksskills verder te ontwikkelen.

Complexiteit

20%

Kracht

50%

Cardio

50%

Lestijden

Dinsdag

  • -

    Jeugd

  • -

Donderdag

  • -

Zaterdag

  • -

Plan een gratis proefles

Meer informatie of gratis proefles?

Wil je eens vrijblijvend kennismaken met ons? Vraag dan een gratis proefles aan. Wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

Ook mag je een vriend of vriendin meenemen.