Valour Gym

Valour staat voor "moed". Het gaat over moedig zijn. Moed hebben we in het leven nodig om in moeilijke periodes voor jezelf te staan. Er is niets mooier om een ander die ruimte te bieden om te oefenen met moedig zijn. Niet iedereen heeft die vaardigheid ontdekt, maar in ieder lammetje zit een leeuw. Je moet alleen daarvoor de juiste snaar zien te raken om die te ontwaken. Valour bestaat ook uit het woordje "our" dat voor "ons" staat. Een kickboks school van "ons" allen, waar ieder welkom is en waar respect hoog in het vaandel staat.

Heb je concrete doelen voor jezelf opgesteld? Leg dit voor aan de trainer zodat hij/zij kan uitleggen wat ze kunnen betekenen voor jou en hoe we dat doel zo effectief mogelijk kunnen bereiken. Bijvoorbeeld na overleg kan een ander sport erbij worden geïntroduceerd zoals spinning (zodat we conditie aanpakken), ook is een door verwijzing naar diëtist mogelijk of als je meer wilt 1 op 1 lessen. Wilt u meer weten, vraag dan naar "lessen op maat door VALOUR".

Valour gym is een kickboksschool binnen Sporthelden. Voordeel hiervan is dat er meerdere faciliteiten zijn zoals fysio, fitness, spinning, crossfitt, yoga en nog andere vormen van sport. Tegen meer betaling met een goede korting is dit mogelijk. Vraag een rondleiding aan mocht u geïnteresseerd zijn.