Trainen met kanker

Blijf fit voor, tijdens of na de behandeling

Waarschijnlijk heeft u of een van uw naasten onlangs de diagnose kanker gekregen. Dan staat uw wereld volledig op zijn kop. Alles zal in het teken van uw ziekte staan en waarschijnlijk staat u een behoorlijk intensief behandeltraject te wachten. Sporthelden is vanaf april 2019 gespecialiseerd op het gebied van sportbegeleiding bij kanker.

U staat centraal

Ieder mens is uniek en elke patiënt is uniek. Bij Sporthelden begeleiden we patiënten in de verschillende stadia van hun ziekte door een op maat gemaakt beweegprogramma op te stellen dat voor uw specifieke situatie het best haalbare resultaat tot doel heeft.

Nicole van den Beuken, eigenaresse van Sporthelden, is een van de eerste 25 officiële opgeleide Oncologisch Fitness Trainers van Nederland. De inhoud van deze opleiding is gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken en resultaten. In samenwerking met diverse (internationale) organisaties is de lesstof tot stand gekomen en toepasbaar voor iedere trainer die in aanraking komt met mensen die de diagnose kanker hebben gekregen.

Nicole gaat graag met u in gesprek voor een op maat gemaakt beweegprogramma voor voor, tijdens of na uw behandelingen.

Het initiatief van trainenmetkanker.nl wordt gesteund door: 

KWF Kanker bestrijding
Tegenkracht "voor sport, tegen kanker"
Nationaal fonds tegen kanker "langer, beter leven"