Sporthelden van de Nacht

Op 1 juli aanstaande mogen wij eindelijk na 3,5 maand de deuren van Sporthelden weer voor jullie gaan openen. Wat heeft het toch allemaal lang geduurd. In de periode dat we gesloten zijn geweest hebben we met het hele team achter de schermen kei en keihard gewerkt om jullie club weer tip top in orde te maken. We kunnen dan ook niet wachten om het jullie allemaal te laten zien. Op 1 juli om klokslag 0.00uur trappen we af met een uniek programma, exclusief voor onze leden.

0.15uur Special IndoorCycling MidNight Ride met Ton Keijaerts (vol)
0.15uur New release Sh'bam met Remi Brouns (max 24 deelnemers)
0.15uur New release BODYPUMP met team Sporthelden (max 24 deelnemers)
0.15uur Outdoor (Almost) Full Moon Yoga met Linda Gorts-Kessels (max 15 deelnemers)
1.15uur Special IndoorCycling MidNight Ride met Ton Keijaerts (max 14 deelenemers)

van 0,oo tot 2.00uur is het ook mogelijk om te reserveren voor de vrije fitness

Vanaf vrijdag 19 juni kunnen jullie je via de Sportivity app aanmelden voor de verschillende lessen die hier staan vermeld. Let op, er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar ivm de protocollen waar wij ons strikt aan moeten gaan houden. De lessen zullen doorgaan bij een bezetting van minimaal 75%.

Je bent nog geen lid van Sporthelden?

Niet getreurd, tijdens Sporthelden van de nacht komen we ook met een super leuke en interessante aanbieding voor jullie. Like alvast onze facebook pagina en  instagram account en hou deze de komende periode goed in de gaten. Hopelijk dat we ook jou als nieuwe sportheld  mogen begroeten vanaf 1 juli aanstaande.....