« Nieuwsbrief Corona update 15 mei 2021»

Gepubliceerd op 15-05-2021

19 mei 2021, we mogen weer.......
mits het kabinet natuurlijk niet op de pauze knop drukt.

Na 156 lange dagen mogen we dan eindelijk onze deuren weer voor jullie gaan openen. Weliswaar door alle beperkingen op een kier, maar we zijn weer open. Laten we er samen voor gaan zorgen dat we vanaf deze dag weer op een veilige manier aan onze gezondheid kunnen gaan werken. Hieronder gaan we jullie uit leggen wat er vanaf deze datum wel of voorlopig nog niet mogelijk is.

Individuele vrije fitness
Vanaf woensdag kunnen jullie weer indoor en outdoor komen trainen. Op deze manier kunnen we het aantal bezoekers mooi spreiden over verschillende ruimtes. Er komt een looproute (door de sauna) zodat je zowel binnen als buiten kunt trainen. Reserveren voor de vrije fitness is voorlopig nog verplicht. Dit doe je via de bekende Sportivity app.  Meer info over deze app vind je hier. Wil je graag een nieuw trainschema dan is dit natuurlijk ook gewoon mogelijk. Plan dan een afspraak in met een van onze coaches.

Groepsfitness
We zijn natuurlijk alweer een hele tijd bezig met het aanbieden van verschillende Outdoor activiteiten. De laatste tijd vooral met de Silent Disco lessen, mede mogelijk gemaakt door Het stille feestje. Vanaf 19 mei komen er gelukkig ook wat versoepelingen op het gebied van groepslessen. Binnen mag het helaas nog niet, buiten kunnen we op gaan schalen naar groepen van max 30 personen op voldoende afstand. Wij zullen er zeker in het begin voor gaan kiezen om de groepen nog niet groter te maken dan 15 tot 25 personen.  Zowel met instructeur (dus live lessen) als met Silent Disco. In de groepsleszaal beneden zullen wij de mogelijk bieden om een individuele Bodyfit les te doen en in de IndoorCycling ruimte kun je doorlopend een virtuele workout doen. Alle groepslesactiviteiten buiten moeten voorlopig via de Sportivity app worden gereserveerd. 

Milon Cirkel
Ook de Milon Cirkel is vanaf 19 mei weer te gebruiken, hoe fijn is dat? Helaas ook hier voorlopig nog met een reservering via Sportivity.  Wil je op een verantwoorde manier gaan werken aan je coronakilo's en conditie, dan is het goed te weten dat je op de Milon cirkel een complete work-out doet voor je hele lichaam in slechts 35 minuten. In een afwisselende work-out op volautomatische toestellen train je je spieren én conditie op een veilige en zeer effectieve manier.  Heb je nog geen Milon Cirkel Plus+ abonnement, druk dan hier voor meer informatie.

Sauna & Squash
De sauna is voorlopig nog gesloten. Als alles goed gaat wordt deze weer geopend voor publiek vanaf 9 juni aanstaande. Het squashen is vanaf 19 mei ook weer mogelijk. Alle personen met een vaste baan zijn hier reeds over geïnformeerd. Is dit niet het geval, neem dan aub even telefonisch contact met ons op.

Reserveren via de Sportivity app
In de Sportivity app kun je maximaal 6 dagen van tevoren je activiteit boeken met een maximum van 7 activiteiten per week. Vanaf heden is het voor ons ook weer verplicht om jullie bij iedere reservering een vijftal vragen te stellen. Voor meer info over de Sportivity app druk hier 

Buitenterras
Op de binnenplaats van Sporthelden (bij de tenten) wordt de komende dagen een buitenterras gerealiseerd. Op dit terras kunnen jullie weer lekker genieten van een heerlijk kopje koffie, shake, of iets anders.

RugcentrumPeel & Maas
Door corona al langer last van structurele rugklachten? Maak dan eens een vrijblijvende afspraak met Rugcentrum Peel en Maas en laat je informeren over het Back Therapy Center by Dr. Wolff. Deze unieke trainingsmethodiek gaat chronische lage rugklachten op een wetenschappelijk onderbouwde en innovatieve wijze te lijf. Rugcentrum Peel en Maas is een samenwerking tussen Fysio-Support Peter Slots, Fysiotherapeut Job van Hoof en Sporthelden. Wil je graag een vrijblijvende afspraak maken, druk dan hier.

Slim Mental Coaching 
Sinds 1 oktober is Sporthelden een mooie nieuwe samenwerking aangegaan met de dames van Slim Mental Coaching. Naast hun kantoor in Budel en op de Kerkstraat 3a in Panningen zijn ze een derde locatie begonnen binnen de muren van Sporthelden. Denk je er al eventjes aan om wat aan die ongewenste corona kilo's te doen, neem dan eens contact met hun op.

newsletter-01621090301.jpg