« Nieuwsbrief Lockdown 2020»

Gepubliceerd op 12-01-2021

Beste Sporthelden
 
Helaas is Nederland sinds 15 december 2020 in een lockdown terecht gekomen. Wij hebben op last van het kabinet onze deuren weer moeten sluiten en jij als lid wordt geacht zoveel als mogelijk thuis te blijven en niet samen te komen. Deze maatregelen duren in ieder geval tot 10 februari dit jaar. We hebben een dubbel gevoel bij de maatregelen die jullie en ons bedrijf raken. Enerzijds begrijpen we dat het kabinet heeft ingegrepen, omdat het aantal besmettingen snel steeg en de medische zorg in een ‘zwart scenario’ dreigde te belanden. Anderzijds is het juist belangrijk dat mensen kunnen sporten en bewegen en invulling kunnen geven aan een gezonde(re) leefstijl. Bovendien zijn fitnesscentra de afgelopen maanden geen besmettingshaarden van COVID-19 geweest. Integendeel zelfs.
 
De noodzakelijke overheidsmaatregel heeft grote gevolgen voor ons, maar ook voor jou. Juist in een periode dat een gezonde levensstijl en weerstand essentieel zijn, kunnen wij je daarin maar beperkt ondersteunen. Dat spijt ons. We hopen vooral dat iedereen in beweging blijft, ook nu het niet mogelijk is om samen te komen en binnen te sporten. Wel kunt u natuurlijk gebruik maken van het online aanbod dat we u wel aanbieden. Deze week gaan we weer opnames maken en live lessen via Zoom geven. Meer info hierover volgt spoedig via website en onze socialmedia kanalen. Hieronder alvast de eerste drie linkjes voor de live ZOOM uitzendingen van woensdag 13-01, donderdag 14-01 en vrijdag 15-01 

Woensdag 19.00 uur Booty:
Join Zoom Meeting
Meeting ID: 986 3098 4916
Passcode: qywPW3
 
Donderdag 19.00 uur Bodypump:  
Join Zoom Meeting
Meeting ID: 921 3488 4671
Passcode: XY9qnx
 
Vrijdag 10.30 uur CxWorx:
Join Zoom Meeting
Meeting ID: 980 6906 1745
Passcode: 3yrpVs

Uiteraard krijgen wij vragen met betrekking tot de betaling van de abonnementsgelden. We hebben er alle begrip voor dat dit in de huidige situatie weer vragen oproept.
 
Sporthelden zou Sporthelden niet zijn als we jullie niet ergens in tegemoet zouden komen. Natuurlijk zijn wij ons ervan bewust dat ondanks de enorme inspanning en het aanbod aan vervangende diensten, onze leden niet voor de volle 100% gebruik kunnen maken van hun abonnement. Ook tijdens deze lockdown hebben we weer gekeken naar de mogelijkheden om toch een gepaste compensatie te bieden. Voor ons is daarbij de uitdaging om de balans te vinden tussen de continuïteit van onze club en een zo goed mogelijke oplossing voor jou als lid. Onze kosten lopen tijdens de sluiting gewoon door en ondanks dat de overheid regelingen heeft aangekondigd om getroffen bedrijven te steunen zal er naar verwachting en zoals hierboven al eerder vermeld niets of nauwelijks iets worden gecompenseerd.
 
Optie 1 Help Sporthelden de Corona crisis door : 
Jij bent een echte Sporthelden supporter en jij begrijpt de onmogelijke positie waarin wij ons nu bevinden. Je kiest ervoor om het lidmaatschap te blijven betalen en ziet af van enige vorm van compensatie.
 
Optie 2 Compensatie abonnementsgeld: 
voor de periode van 1 januari tot het einde van de verplichte sluitingsperiode bieden wij een compensatie van 50% van de abonnementsgelden. Compensatie van de contributie vindt plaats op het moment dat Sporthelden weer open is. Let op, bij een voortijdige beëindiging van je abonnement is er geen compensatie meer mogelijk.
 
Optie 3 Gratis Introducé:
vanaf het moment dat Sporthelden weer open is kun jij 2 maanden lang 2 gratis introducés meenemen

Je optie aub per mail doorgeven aan carina@sport-helden.nl

We beseffen dat we opnieuw een beroep doen op jouw support en begrip in deze bizarre tijd. Juist omdat bewegen weerstand verhogend werkt, zouden wij liever vandaag dan morgen de deuren voor jullie openen, maar de maatregelen laten dit niet toe. Het is dan ook een gezamenlijk en mondiaal probleem, waar we alleen met een goede samenwerking uit kunnen komen. Hopelijk blijft hierdoor het aantal coronabesmettingen dalen en brengt ook de vaccinatie verlichting, zodat alles snel weer terug keert naar het ‘oude normaal’ en we samen met jou weer met plezier kunnen sporten en bewegen.
 
Heb je vragen, suggesties of opmerkingen, laat het ons weten. De deuren van onze club zijn verplicht gesloten, maar wij staan desondanks voor je klaar!
 
Met vriendelijke groet,
Team Sporthelden 

nieuwsbrief-01610484430.jpg