« 2020, wat een jaar»

Gepubliceerd op 30-12-2020

We gaan het nu even niet hebben over alle negatieve momenten van het afgelopen jaar want dan wordt het een heel lang verhaal waar niemand blij van wordt. Laten we ons beperken tot de positieve momenten, de momenten waar wij het afgelopen jaar onze energie uit hebben kunnen halen.

Om te beginnen bij jullie, de leden van Sporthelden. Na het verlies van onze (schoon)vader en tijdens de eerste en tweede lockdown hebben jullie ons er doorheen getrokken. De vele opbeurende berichtjes, bloemen, kaarten, etc., waren hartverwarmend. Ook de loyaliteit richting Sporthelden tijdens de lockdown is/was enorm groot en daar zijn we dan ook erg trots op. Deze meer dan vervelende periode was voor ons als ondernemend koppel een echte eyeopener. We hebben door alles wat er gebeurd is zakelijk en privé lastige keuzes moeten maken. Maar uiteindelijk zijn dit de keuzes die ons als gezin en als onderneming alleen maar sterker moeten gaan maken en daar hebben we dan ook het volste vertrouwen in voor de komende jaren. Nogmaals hartelijk dank, zonder jullie geen Sporthelden!

En als tweede het team van Sporthelden. Wat moeten we zonder jullie? We klappen in onze handjes met dit team, een team wat staat als een huis. Ook voor hun was het vanaf 16 maart, de bewuste dag dat heel Nederland op slot ging, een verdomd lastige tijd. Het was echt niet altijd gezellig maar desalniettemin heeft iedereen in deze periode zijn uiterste best gedaan om de leden in beweging te houden en/of ze hebben geholpen met het opknappen van de club. Enorm veel dank voor jullie inzet tijdens dit lastige en alles behalve leuke jaar. Ook hier geldt, zonder jullie geen Sporthelden.

Als derde de opening van Sporthelden van Meijel. Samen met Kim Daniels zijn we op een toplocatie in Meijel begonnen met een nieuwe kleine club. In januari 2020 zijn we met man en macht begonnen met het opknappen en verbouwen van het pand op de Kalisstraat 30 in Meijel. Eigenlijk met idee om officieel te kunnen openen op 2e paasdag. Maar helaas, geen opening door de lockdown. Erg vervelend vooral voor Kim. Die was niet meer te houden en stond klaar om te gaan knallen. Ze moest haar geduld toch nog even op de proef stellen. 1 juli j.l. was het dan zover, ook de deuren van onze nieuwe locatie in Meijel mochten van het slot. Vanaf dag 1 een super succes en alleen maar de bevestiging dat ook Meijel klaar was voor een nieuwe sportschool.

Last but not least een persoonlijk woordje van mij, Enrico. Zoals eerder vermeld hebben Nicole en ik lastige keuzes moeten maken om vooral onze privé situatie in ere te houden. De afgelopen anderhalf jaar waren voor ons als gezin erg lastig. Er zijn veel vervelende dingen gebeurd die ervoor hebben gezorgd dat er toch een soort van kloof ontstond tussen mij, Nicole en de kinderen. In tijden van Corona is het er allemaal niet beter op geworden en op gegeven moment moet je dan ook durven om in een spiegel te kijken. Dan kom je al snel tot de conclusie dat samen ondernemen erg leuk is, dat je samen veel kunt hebben maar dat het absoluut niet ten kosten mag gaan van je privé situatie. En dat dat laatste was helaas wel het geval en dus hebben we aan de noodrem moeten trekken met als gevolg dat ik per 1 januari fysiek niet meer werkzaam zal zijn bij Sporthelden. Achter de schermen zal ik Nicole en het team altijd en waar nodig blijven ondersteunen. Vanaf 4 januari start ik met een nieuwe en supergave uitdaging bij TileSystems, Samen met mijn nieuwe collega’s gaan we Nederland nog mooier maken met de nieuwe ZOAK Klinker, de eerste 100% waterdoorlatende keramische straatklinker. Met gemengde gevoelens neem ik afscheid van jullie en neem ik afscheid van Sporthelden. Ik wil jullie persoonlijk enorm bedanken voor de afgelopen 8 jaar. Die man op zijn krukje achter de PC zal er dus niet meer zijn! Het ga jullie goed, blijf gezond, blijf in beweging en natuurlijk alleen bij jullie club Sporthelden. Zorg goed voor Nicole en haar team, dan zorgen zij ook weer goed voor jullie…..

enrico-en-nicole-1609325873.jpg