Fysio Support Peter Slots

Fysio-Support Peter Slots is al enkele jaren onze perfecte partner voor de fysiotherapie en sportrevalidatie. Zij bieden optimale mogelijkheden om te werken aan uw herstel.  Door de faciliteiten die op o.a. onze locatie aanwezig zijn, kunnen mensen op optimale wijze revalideren, trainen en bewegen.

Het team van gemotiveerde en zeer deskundige fysiotherapeuten zorgt voor een persoonlijke benadering en professionele begeleiding voor jong en oud, voor niet-sporter en (top)sporter. Iedereen kan profiteren van onze kennis en vaardigheden. Ook via uw zorgverzekering!

Sportrevalidatie
Onder sportrevalidatie wordt de fysiotherapeutische zorg verstaan die specifiek gericht is op preventie, voorlichting en behandeling van sportblessures. De sportfysiotherapeut weet wat er in het lichaam gebeurt tijdens het sporten en hoe u geblesseerd raakt. Hij begrijpt ook waarom sport belangrijk voor u is. Naast fanatieke sporters behandelt de sportfysiotherapeut ook kwetsbare doelgroepen, zoals ouderen en kinderen, bij wie sport wordt ingezet als onderdeel van een therapie. Kortom, de sportfysiotherapeut voorziet u van advies op maat.

De sportfysiotherapeut behandelt blessures aan alle spieren en gewrichten maar het meest aan knie, enkel en schouder. De therapie richt zich niet alleen op herstel van de blessure, maar kan ook bedoeld zijn om juist die lichaamsdelen te trainen die nog wel belastbaar zijn. Tijdens het onderzoek kan hij bepalen of extra oefening of training nodig is om het ontstaan van een blessure juist te voorkomen. Met de gerichte behandeling en adviezen van de sportfysiotherapeut kunt u uw training binnen afzienbare tijd op het oude niveau hervatten. Bovendien voorkomt u herhaling van de blessure in de toekomst. De sportfysiotherapeut traint u sportspecifiek en functioneel. Zo nodig overlegt hij met uw trainer. U zult merken dat u een stuk makkelijker praat met een fysiotherapeut die u als sporter benadert.

Voor een optimale begeleiding op sportmedisch gebied werken wij samen met TopSupport. Dit medisch sportgezondheidscentrum in Eindhoven maakt deel uit van de St. Anna Zorggroep, waartoe ook het St. Anna Ziekenhuis in Geldrop behoort.

Voor meer info: www.fysio-support.nl of bel met nummer 06-27226522 / 077-3082825